A smootie-láz kitöréséért egyértelműen Évi barátnőm a felelős, aki egyszer megjegyezte, hogy ők mindent turmixolnak. Azóta bizony én is szívesen hódolok ennek a szenvedélynek. Az egyik nagy kedvenccé ez a sóskás csoda vált, amit ő ajánlott:
Almás-mézes sóska smoothie
10 sóskalevél2 nyári alma
méz ízlés szerint
0,5 l víz
Július elején bizony mi is abszolváltuk a nagy Andalúz körutat, ami a rengeteg látnivalón kívül kulináris élményekben is bővelkedett. A felejthetetlen reggeli menü pedig a
Spanyol paradicsompüré
1 gerezd fokhagyma
néhány szál petrezselyem
só
bors
A pirítósra olivaolajat csorgatunk és erre tesszük rá a paradicsompürét. Isteni! :)
Ígérem, hogy hamarosan feltöltök egy saját gaspacho receptet is.